Χαρακτηριστικά του @law.gr

Law Email Server

Ο server που φιλοξενούνται τα mail @law.gr είναι ο ATMAIL Server, ίσως η καλύτερη πλατφόρμα για επαγγελματικά e-mails που υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα πρόσβασης e-mail (IMAP/POP) και σχεδιάστηκε με σκοπό την υψηλή απόδοση και αισθητική.

Email Client

Ο Atmail server είναι συμβατός και μπορεί να συνδεθεί με τις πιο γνωστές εφαρμογές email client όπως είναι το outlook ή Thunderbird με όποιο πρωτόκολλο (IMAP/POP) επιθυμείτε.

Law Web Mail

Το Web Mail περιβάλλον της ATMAIL είναι ίσως το πιο απλό, φιλικό και ευχάριστο προς τον χρήστη περιβάλλον που μπορεί κάποιος να συναντήσει. Έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας όπως ημερολόγιο, βιβλίο επαφών, φίλτρα αναζήτησης, φίλτρα spam, δημιουργία φακέλων για ταξινόμηση των εισερχομένων/εξερχομένων και χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής.

Πρόσβαση στο Law Web Mail

Η πρόσβαση στο web mail είναι εφικτή μέσω οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή και μέσου οποιουδήποτε browser και αν χρησιμοποιεί (Internet Explore, Firefox, Chrome, Opera, Safari)

Πρόσβαση από το κινητό σας

Η πρόσβαση στα e-mail σας είναι δυνατή από οποιασδήποτε smartphone συσκευή υποστηρίζει τη δυνατότητα του "push e-mail" όπως είναι τα Iphone , οι android συσκευές, τα blackberry, τα windows phone και πολλές άλλες. Το Law web mail σας δίνει τη δυνατότητα του απόλυτου συγχρονισμού των επαφών και του ημερολογίου του server με αυτό του κινητού σας καθώς και τη δυνατότητα του push email δηλαδή την αυτόματη αποστολή του email από το server στο κινητό με την παραλαβή.

Προστασία από την Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία (Spam)

Ο server του Law Web Mail διαθέτει προστασία spam από το λογισμικό προστασίας Spam Assassin και επιπρόσθετα παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα απαγόρευσης εισερχομένων μέσω φίλτρων για ακόμα μεγαλύτερο περιορισμό της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Κρυπτογράφηση δεδομένων SSL

Ο server του Law Web Mail έχει εγκατεστημένο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης δεδομένων ssl με κρυπτογράφηση στα 256-bit για όλους τους λογαριασμούς της μορφής @law.gr

Χωρητικότητα mailbox (Ηλεκτρονικού Γραμματοκιβωτίου)

Η χωρητικότητα του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου είναι 5GB

Επισύναψη αρχείου

Το μέγιστο επισυναπτόμενο αρχείο μπορεί να είναι μέχρι 50 MB

Ψηφιακή υπογραφή

Από το περιβάλλον του Law Web Mail έχετε την δυνατότητα δημιουργίας και μορφοποίησης ψηφιακής υπογραφής, η οποία αποθηκεύεται και εμφανίζεται ακόμα και όταν στέλνετε email από το κινητό σας.

Δυνατότητες Αναζήτησης

Το περιβάλλον του Law Web Mail σας παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης αναζήτησης τόσο για τα email σας όσο και για τις επαφές σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Domain name .xxx Email @law.gr αποκλειστικά για νομικούς »